Untitled-1
Untitled-1
bloglovin

Hyped

Bildkällan här

Filmkväll

Godmorgon!

Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock ^^ Ikväll ska jag och några i klassen ha en filmkväll, kommer bli massvis med skräckfilmer, chips, godis och så ska vi grilla vid sex tiden. Ska ner på stan vid två tiden, som tur så har jag fått studiemedel :D lyckligast idag, äntligen!

Kommer inte ha internet där vi ska vara så tyvärr idag är det ännu en kass bloggande.. :/ men så får det va ibland när man har andra planer än att sitta hemma och blogga ^^ ni förstår nog :)

Veckans blogg ------->

Senare idag drar jag vinnare av veckans blogg, vill du ha större chans? Skriv en bra motivering
om varför just du ska vinna veckans blogg och få chansen att synas vid sidan av bloggen i en vecka!

Va tycks om den här skon?Funderar på köpa den här skorn från skopunkten, 349 :- Den är unisex (a) vad tycker ni?
Tyckte den var skit snygg, varmt och skön att ha på sig i vinter, testade den nämligen idag (a)

Fy för dålig uppdatering idag..

Tjena allihopa!

Blev tyvärr inte alls som jag sa igår att det skulle bli bra uppdateringar på förmiddagen xD Hade några saker och göra i skolan så hann inte riktigt med bloggande. Nu är jag i alla fall LEDIG :D:D:D så skönt ska ni veta! =D Men det betyder inte att jag kommer få det så slapp eftersom nästa vecka har jag två prov som jag måste plugga till -.- så plugg under ledigheten också..bläh.

Imorgon ska jag i varje fall ha filmkväll med några sköööna människor, kommer bli kul! ;)

Kom hem för en stund sedan från stan, såg Resident Evil: Afterlife i 3D med erik, tyckte den va helt okej med coola effekter! Rekommenderar för alla som gillar de gamla Resident Evil filmerna :) Ska försöka va så aktiv nu^^

Design tävling!

Vill du vinna en helt ny design på din blogg? Isåfall är den här tävligen för dig.

Det går ut så här att du:
- Skriver kommentar att du är med(kommentera hur mycket du vill, större chans då om du syns)
- Om du har en blogg och länkar till det här inlägget har du större chans också

Vinnaren får både kodmallen/stilmallen av den här design som jag hade förut. What you're waiting for?;)


Sista inlägget för dagen

Tjenare!

Sista inlägget för dagen som sagt, orkar inte blogga eller rättare sagt vara aktiv mera idag, tyvärr men hoppas på få tillbaka energin imorgon så man kan uppdatera bra och intressanta. Kommer dock bli inte så mycket bloggande imorgon på eftermiddag för ska jag vara med Erik på stan sedan på kvällen ska vi se Resident Evil: Afterlife 3D :) Jag ska i alla fall försöka uppdatera mycket innan jag drar till stan imorgon. Vi hörs då, godnatt på er

Älskar videon & låten..

Projektarbete v.39

Ni som undrar vad det här är..vi har projektarbete nu i 3an och vi måste varje vecka skriva ett inlägg på våran blogg om vad vi har gjort i veckan, den tiden vi har projektarbete. Så det här är bara ett inlägg ni inte behöver bry er så mycket om eftersom det är bara lärarna som ska kolla vad vi har gjort ^^

Idag åkte vi hem tidigt för att stället skissa hemma, börja fundera på motiv på t-shirts. Hoppas på att tills nästa tisdag har jag gjort några designs som jag kan visa lärarna och för min grupp, hoppas de också har gjort några.

Alexander McQueen

Skulle aldrig köpa en tisha som kostar 1145, kostar det så mycket så handlar jag flera stycken på H&M eller Weekday stället. Märke spelar inte så stor roll för mig så länge det är snyggt och inte alls för dyrt och om det är något jag vill verkligen vill ha så köper jag det om man har råd såklart^^ Köper du dyra kläder?

1145:- 

Vem liknar jag i denna bild?

Har hört att jag liknar någon kändis, men ingen lik mig eftersom jag har ett unikt utseende ;)

Dagens outfit!

Ser ut såhär idag :)
Marika leker cool..

Tisag 12:40

Har varit duktig på att gå upp jätte tidigt på morgnarna men ledighet skulle vara skönt nu. Ca två dar kvar i skolan sen resten av veckan är man ledig, längtar redan! Kommer bli hur skönt som helst!
Idag har vi skola till fem men behöver inte stanna så länge så tur det..funderar på dra till stan en stund och kolla vad som är nytt..för snart är det dags att shoppa igen så det är bättre och ha koll redan idag vad man kan tänka sig shoppa senare. Shopping älskare? JARRÅ!
ser ut som fan..funderar på klippa och fixa en ny frisyr asså! Sofia och Moa bredvig mig ;) sköningar där!

Hur mobilbloggar man?

Jag har funderat länge på hur funkar mobilbloggning? Aldrig gjort det så det vore bra om ni som har gjort det berättar hur det går till :) Ska man ha en bra mobil för kunna blogga därifrån, kostar det eller måste installera något spec program osv? Ni som vet, snälla berätta :D Det är kanske inte så svårt men har inte fattat det riktigt än ^^

Isbjörns framtid är hotadVad väcker de här bilder hos er?


Läste en artikeln från wwf.se om isbjörnsungar "liftar" på mammans rygg när hon simmar i det kalla vattnet för att leda föda. Jag tycker personligt att de här djur är så vackra. Det är synd att man aldrig ser de eftersom de bor i Arktis där det är hur kallt som helst och där is håller på att smälta. Enligt en forskningsrapport från US National Snow and Ice Data Center har istäcket nu minskat från sitt vintermaximum på 15 miljoner kvadratkilometer till nästan 6 miljoner kvadratkilometer. Det är mycket och det håller på minska hela tiden men vad ska vi göra åt det..?

En isbjörnsunge klarar inte kylan från havsvattnet, så honor och deras ungar blir extra utsatta när isens utbredning minskar. Att "lifta" på mammans rygg kan vara avgörande för ungens överlevnad i områden med spridd is. Isbjörnsungen har inte ett tillräckligt tjock fettlager för att undvika nedkylning när den simmar i det kalla vattnet.

Deras framtid är hotad, om isen fortsätter smälta kommer de här isbjörnar försvinna för alltid. Det vill vi inte väl? Det vi kan göra är hjälpa minska den globala uppvärmingen och tänk på miljön det vi lever i!


Bildkällan: www.wwf.se, www.google.se

Dagens blogg!

Ni som inte vann har chans nu att pröva era chanser, var gärna med och tävla! :) Din tur nästa!
Grattis till gårdagens vinnare:
http://saandraans.blogg.se
http://saandraans.blogg.se
http://saandraans.blogg.se