Untitled-1
Untitled-1
bloglovin

Livskvalité

Godmorgon allihopa! Vaknade super tidigt idag och kunde inte somna om så jag ägnade min morgon på att fixa en super god frukost, sällan man gör sånt här men när man väl gör det så är det fett värt och dessutom en bra start på dagen. Strax göra sig i ordning och iväg till jobbet som fotograf, woho! :) Ni får ha en toppen dag så hörs vi.

Hur det ligger till

Go'kväll alla läsare! Blir att sova tidigt ikväll så man pallar för morgondagens aktiviteter. Börjar nämligen på mitt andra jobb imorgon som fotograf hos The Studio, är provanställd där i tre månader. Så nu kommer jag ha två jobb och kommer ännu ha mindre tid för bloggen. Jätte tråkigt för jag vill jätte gärna blogga så mycket jag kan men nu orkar jag knappt blogga någonting, blir lixom inte så intressanta inlägg som förr. Får nog vänta tills jag får så många läsare att jag kan ha bloggen som ett "jobb" för just nu går det tyvärr icke...

Det är iallafall så det ser ut just nu, mycket jobb och mindre bloggandet sedan får man hoppas att bloggen får bättre fart i bloggvärlden. Hur det länge det än tar så väntar jag och hoppas att ni stannar oavett :) Nu ska jag sätta på en film sedan sova. Ha det bra så hörs vi imorgon!

Fight for you

New favorite song "Fight for you" by Jason Derulo, such a wonderful song!

Best of British

Storhandlat

Storhandlat på Willy:s så nu finns det mat som kommer räcka för hela oktober, hoppas jag (A) Nu när man bor själv och har budget att leva på så måste man anpassa hur mycket man ska äta varje dag. Får se hur det här går då, jag som älskar att äta mat men jag lär inte svälta iaf :D

Blogg.se appen äntligen här!

Äntligen den appen som säkerligen tusentals bloggare har väntat på. Blogg.se appen finns nu att ladda ner och jag kommer självklart ladda ner den direkt. Woho nu kan jag blogga överallt även från mobilen utan kostnad, fett med awesome !
Du kan läsa bloggar, följa bloggar, se våra topplistor eller få heta tips och nyheter från Blogg.se-redaktionen. För dig som har en blogg på Blogg.se kan du nu på ett enkelt och snabbt sätt uppdatera din blogg med bilder och text, var du än befinner dig!

- Läs bloggar
- Se senaste nyheterna från blogg.se
- Följ dina favoritbloggar
- Kolla in och följ Blogg.se's toppbloggar
- Skapa och publicera inlägg
- Ta bilder och publicera direkt på din blogg
- Hantera och godkänn kommentarer

Observera:
- För att andra ska kunna följa din blogg i appen måste du ha uppdaterat den sedan 2011-07-01.
- Man kan bara följa blogg.se bloggar.

Today's blog #51

Vinnarna av dagens blogg #50
http://marithalp.blogg.se/
http://mmagdafahlen.blogg.se/
http://nightmarecandyy.blogg.se/
Grattis!

M U M S !

Mums båda två!

London fashion week s/s 12

Full of inspiration. Love it.

Today's blog #50

Ledig sön, mån, tis

Hey allihopa! I helgen har jag jobbat och har inte alls hunnit med bloggen som ni kanske märkte men nu är jag ledig tills på tisdag och då ska jag försöka svara hundratals kommentarer, blogga och vila massor. Nu ska jag ska fixa något att käka sedan söndagsmysssssssssss!

Tävlingen avslutad!

Jag blev en av de utvalda som får hålla den här fantastiska tävling där ni mina läsare tävlar om Britney Spears nya parfym "Cosmic Radience" och där med tävlar om biljetter till hennes konsert den 16:e oktober i Globen. Awesome va? Ju fler som tävlar desto mer roligare är det :D

Så tävlar du:
Skriv en motivering i en kommentar varför just du ska vinna parfymen och biljetterna. Enkelt va?
För större chans att vinna:
Skriv om tävlingen i din Blogg/FB
Gilla Guevacci på Fb ( HÄR )
Lägg till mig på bloglovin/gilla inlägget (HÄR)

Vad gör vi? Nu kör vi!
Goodluck ♥

Party Music

Sasha Lopez, Andrea D & Broono "All My People"

Väst för damer & herrar

Dessa två väst ytterplagg hittar på H&Ms höst kollektion, me like!

Känslan efter längtan

Sitter i sängen kollar på The Holiday för typ tio gånger nu. Denna filmen får mig att längta väldigt mycket efter julen och kärlek. Gudars jag har varit singel väldigt länge nu och jag bara längtar att få känna den känslan igen. Ärligt talat så är jag redo att satsa igen, det är nog dags!