Drar du storlek XL och större?

Kläder är väldigt roligt, det är en uttrycksform som även män får lov att ägna sig åt idag efter en ganska lång tid då det varit lite av ett tabu. Man kan förmedla en hel del om sig själv och sin personlighet med hjälp av sina kläder och accessoarer, men marknaden är inte helt jämställd.

Trött på oformliga kläder?

Alla män som behöver XL kläder eller större hamnar utanför denna värld av möjligheter; de förpassas till tråkiga specialbutiker där jeansen som passar har en intetsägande nyans och tröjornas passform bäst beskrivs som tält. Det är inte rättvist... inte ens i fängelset har de kläder som passar riktigt stora män! Man kan väl vara en man med känsla för stil även om man är någon storlek större än genomsnittet? Klart man kan!

Stil hjärta stora storlekar

Det finns en butik som omfamnat detta problem och löst det: Motley Denim. Är du kille och drar XL kläder eller större men saknar en butik som säljer trendiga, välsittande kläder så har vi goda nyheter. Motley Denom säljer bara kläder för stora män, men kläderna liknar inte på något sätt de kläder du stött på i andra specialbutiker för större storlekar. Här ser sortimentet ut som det gör i trendbutikerna - du vet de där som i regel bara har upp till storlek XL. Motley Denims storlekar börjar på XL. Jeansen som säljs på Motley Denim har intressanta detaljer, genomtänkta modeller och signalerar modemedvetenhet.

På Motley Denim hittar du stora kläder i alla kategorier, plus en hel del accessoarer att variera dina outfits med - äntligen en butik som fyller en efterlängtad funktion.

25 Apr 2016