Håll stilen som förälder

Idén om att man helt tappar intresset för sitt utseende, för design, stil och mode när man får barn är väletablerad, men vi ser en stor bryttrend äga rum. Föräldrar väljer att allt mer behålla fokus på sådant som intresserade dem innan barnen, även efter att barnen kommit och de överför gärna sitt intresse till barnen som kläs i trendriktiga kläder och bärs i hypade bärsjalar. Det är roligt att hänga med i barnvärldens trender, när man är invigd förälder själv.

Barnvagnen

Barnvagnar är eventuellt den mest upphypade barnaccessoaren, dels för att den är praktisk och ovärderlig för småbarnsföräldrar, men också för att den har hjul och liksom kan vara en ganska cool grej. Pyret & Snäckan är en barnvagnsbutik som säljer barnvagnar i första hand, men också bilbarnstolar. Det som är skönt med en specialiserad butik som Pyret & Snäckan är att man går in där för att köpa en specifik sak och kan få experthjälp utan att distraheras av en miljon andra grejer.

En expertbutik

På Pyret & Snäckan har bara de trendigaste och mest välförtjänta barnvagnarna valts ut, som Bugaboo och Mountain Buggy. Dessa vagnar är stilsäkra, supersnygga och har en massa, coola praktiska finesser. De är lätta samtidigt som de är stabila och sköna för små barn att sova i och det finn slite olika modeller för att passa olika familjers specifika behov.

Surfa in på pyretosnackan.se och ta en titt på sortimentet så får du se hur lätt det är att hålla stilen även som småbarnsförälder!

27 Aug 2016