Projekt som växer

När man hängivet dedikerar sig åt något man älskar så brukar det växa. Passioner har förmågan att sätta igång kreativa processer som expanderar snabbare än man hinner stanna upp och reflektera. Så var det för killen som startade den här bloggen en gång i tiden. Bloggandet om mode gjorde att han involverades i fotografi, design och marknadsföring. Vi är mycket kompetenta varelser, vi människor, och vi kan åstadkomma så mycket mer än vi själva tror. Vi måste bara öppna våra perspektiv och tro på oss själva.

Utveckling är alltid bra

Du sysslar kanske inte alls med mode, foto och design, utan något helt annat. Det spelar ingen roll vad man sysslar med, man vill blir så bra man kan på det man gör och man vill trivas på jobbet. Ett hett tips från mig idag är att gå en projektledarutbildning. Man lär sig väldigt mycket på en sådan - inte bara om ledarskap utan om allt från organisation till utveckling. Utbildning är alltid självutvecklande, men just utbildning inom projekthantering ger riktigt bra grund för vilket arbete som helst. Dessutom är kunskaper i projekthantering högt värderade på nästan alla håll ute på arbetsmarknaden. På L&P finns flera olika projektledarutbildningar och kurser i projekthantering.

Sikta mot stjärnorna

Det gäller att sätta höga mål; ha stora ambitioner för sig själv - det är då man lyckas bäst, och har mest kul på vägen. Givetvis ska man välja en bana man trivs på, för alla trivs vi med väldigt olika saker.

 

5 Nov 2016