Spirulina istället för 5 gröna

Spirulina är en alg, som man gör pulver av. Detta pulver har helande egenskaper och gör att du ökar dina energinivåer på ett bra sätt. Spirulina gör även att du bibehåller eller ökar ditt immunförsvar. Spirulina pulver kan användas i juice, shakes eller smoothies. Du kan även strö den över din mat. Ofta får vi höra att 5 gröna om dagen, är bra för magen. Det är dock inte alltid så lätt att äta mycket grönsaker eller frukt. Med Spirulina får du dessa luckor fyllda, då det innehåller koncentrerad grönsaksnäring som kompenserar upp det. Tre gram av Hawaii Pacific Spirulina som du kan köpa hos iforma.se har mer antioxidant och anti-inflammatorisk aktivitet än fem portioner grönsaker!!

Kokosprodukter

Hos iforma.se kan du hitta flera kokosoljor. Kokosnötter är ett livsmedel som tillgodoser alla de behov som en människa har och dessutom har den flera hälsofördelar. Kokos kan bland annat stabilisera blodsocker, sänka kolesterol och mycket mer. Kokos kan användas i flera olika former så som :

  • Kokosolja
  • Kokosmjöl
  • Kokosfett
  • Kokosvatten

Kokosvatten är en av de nyttigaste och renaste dryckerna i världen! Den kommer säkerligen att slå sig fram som en sportdryck i framtiden. Den har hälsofördelar och har redan använts som en mycket populär dryck i Brasilien under många år. Läs mer om kokos på Wikipedia.

Beställ kokosprodukter på iForma

p>Hos iForma hittar du flera olika kokosprodukter, så som kokosgrädde, kokosvatten och kokosolja. Du hittar även andra produkter som får både din kropp och själ att må bra. Hemsidan är resultatet av många års kunnighet och erfarenhet inom områden så som hälsokost, diet, välmående, hälsa och träning. iForma erbjuder ett stort sortiment av annat rawfood och superfood. De hittar även ett stort sortiment för detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer.

12 Oct 2015