Ta en fika och låt någon annan städa!

Jag tycker om att umgås med mina vänner och fika och prata och diskutera i timmar. Ändå har jag ett välstädat hem! Hur hinner jag med det undrar ni? Jo, jag låter helt enkelt någon annan städa åt mig! Jag letade helt enkelt på nätet efter städfirmor i Stockholm och hittade Städenergi, som passade mig perfekt. Jag bokade in en första provstädning, och blev nöjd. Nu har jag bokat in att de kommer en gång i veckan och städar hemma åt mig, medan jag är ute och fikar med mina vänner. Sen när jag kommer hem så är det skinande rent och jag kan sysselsätta mig med andra saker!

Städenergi – Utför andra städningar med

Städenergi städar inte bara hem. De utför även flyttstädning, kontorsstädning och mycket mer åt både privatpersoner och företag.

Om jag ska flytta

Jag har bestämt att nästa gång jag flyttar j(ag har flyttat en del i mitt liv), så kommer jag att gå in på flyttstädning i Stockholm och boka en flyttstädning! Läste att med Städenergis flyttstädning så får man:

  • En städning av personal som kan det här med flyttstädning då de utför 35-50 stycken per vecka
  • Man får fönsterputsning som ingår i flyttstädningen
  • Man slipper betala framkörningsavgift
  • Man får nöjd kundgaranti

Jag har städat efter flytt själv förr, och det är inte bara tråkigt, det tar tid och det är nte säkert man blir godkänd vid besiktning. Med flyttstädning från Städenergi blir man det!

28 Aug 2015