Viktigt med ett vackert leende

Som en person som vill synas mycket i offentligheten, så tycker jag det är viktigt att se så bra ut som man bara kan. Från det man har på sig i klädväg till sitt leende. Inte alla är begåvade från start med ett vackert leende, utan måste ta till hjälp för att få det. Med en osynlig tandställning från SMAJLA.se är det nu möjligt för alla att få ett rakt och fint leende. De har även tandblekning, så du kan göra allt direkt hos dem, för att då det där vackra, vita leendet du har drömt om. SMAJLA har ett team av tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som har en lång erfarenhet av tandvård. Patientens bästa är alltid det som sätts i fokus, vilket jag tycker är bra.

Vad erbjuder SMAJLA?

SMAJLA ligger på Östermalm och erbjuder utöver osynlig tandställning även standardkonsultationer, lagningar, tandblekningar, tandhygienistbehandlingar. p>

Hos SMAJLA finns även specialisttandvård samt hjälp med komplicerade behandlingar som kronor, broar och tandimplantat.

Lingual tandställning – det nya sättet att få fina tänder

En osynlig tandställning kallas även lingual tandställning. Det är en tandställning som allt fler föredrar, mot den vanliga rälsen som man läsa om här. En osynlig tandställning reglerar tänderna från insidan istället som med en vanlig tandställning där tänderna regleras från utsidan. Det är det som gör att den verkar var osynlig, eftersom den sitter på baksidan av tänderna och gör att man döljer den på ett bra sätt.

9 Nov 2015